Over ons

Van harte welkom

In het historische pand uit de 16de eeuw, baten Annelies en Jeroen samen met hun team de brasserie - tearoom uit. De gerestaureerde hoeve biedt aan jong en oud de mogelijkheid om te genieten van onze eerlijke keuken, samen met familie en vrienden.
U kan bij ons terecht voor ontbijt, lunch en patisserie. 

 

Zowel Annelies als Jeroen hebben hun eerste stappen in de horeca gezet als jobstudent. Daar hebben ze alle segmenten doorlopen, van de afwas tot de bar en van de keuken tot de bediening.
De witte hoeve is hun eerste eigen zaak die ze samen uit de grond stampen. 

 

Ontbijt

Het ontbijt serveren we iedere zaterdag en zondag tussen 09u00 en 10u30, enkel op reservatie

Bij het niet tijdig annuleren (minstens 24 uur op voorhand) van een afwezige voor onze ontbijtreservaties zijn wij jammer genoeg genoodzaakt om €10 /persoon in rekening te brengen om de kosten te dekken.

Hieronder kan u alvast een klein voorsmaakje zien van onze kaart.

Bekijk
Lees meer

Lunch

Tijdens de lunch kunt u genieten van verschillende salades, pasta’s  en ovengerechten. Elk nieuw seizoen worden er met seizoensgebonden producten nieuwe suggesties uitgewerkt. Deze gerechten worden u aangeboden tussen 11.30 uur en 13.30 uur. 

Elke maandag, dinsdag en woensdag wordt er een lunchmenu aangeboden, niet tijdens de schoolvakanties.

Hieronder kan u alvast een klein voorsmaakje zien van onze kaart.

Bekijk
Lees meer

Tearoom

Wie tearoom zegt, zegt uiteraard gebak, pannenkoeken, ijscoupes en andere zoetigheden. Elke dag opnieuw kan u dit verfijnde assortiment ontdekken, samen met een heerlijke tas koffie, een kopje thee, warme chocolademelk of een verfrissende huisgemaakte ijsthee.

 

Hieronder kan u alvast een klein voorsmaakje zien van onze kaart.

Bekijk
Lees meer